Інфо

Пошук на сайті

Понеділок, 15 червня 2015 11:29

Переваги відпочинку на «Першому Кордоні» (наші «фішки»)

Звичайно, при виборі найкращого місця для відпочинку, окрім базових можливостей, людину завжди цікавлять ексклюзивні можливості або «фішки» того або іншого туристичного комплексу.

В цій статті ми ознайомимо вас з головними перевагами Туристичного Комплексу "Перший Кордон" щодо інших місць відпочинку на Чигиринщині.

1. Наше місце розташування. Ми знаходимось подалі від великих міст, на самому початку Холодного Яру – лісового масиву зі стародавньою історією. Вважаємо наше розташування перевагою, бо можемо задовольнити потребу відпочиваючих у затишку, тиші та прохолоді, що дає можливість повноцінно відновити власні сили.

2. Екскурс в визначне історичне минуле нашої країни. Чигиринщина - це унікальне місце, яке поєднує в собі цілющі властивості природи та визначну історичну спадщину. Саме тут уперше сформувалася ідея української державності. Ми допоможемо організувати вам екскурсійну програму з урахуванням особливостей вашого відпочинку, розкажемо про основні історичні місця, побудуємо маршрути. Ваш відпочинок буде насичений та пізнавальний!

3. Відкритий басейн. Ексклюзивна пропозиція нашого Комплексу – басейн 10х5 м серед вікових сосен. Це дійсно неперевершене відчуття – купатися під спів пташок.

4. Продумана інфраструктура. Якщо ви завітаєте до нас всією родиною, ми зможемо задовольнити потреби всіх вікових категорій. Найменші члени родини будуть задоволені нашим дитячим майданчиком, підлітки – басейном, дорослі – спортивним майданчиком та великою кількістю місць для комфортного відпочинку – від відкритих терас до зручних бесідок. Для харчування є кафе з декількома залами та камінами. Тобто, ми створили таку інфраструктуру, яка дозволяє вам якісно відпочити, не виходячи за нашу територію.

5. Яскраві місця для фотографування на пам’ять про наш регіон. Дозорна вишка з козаком та доглянута зелена територія завжди були місцем, куди спеціально приїздять на фотосесію наречені.

Акцентуємо вашу увагу, що всі перераховані «фішки» - це лише додаток до наших якісних та доступних послуг:

- Проживання в комфортних номерах з усіма зручностями;
- Харчування найкращими стравами української кухні за доступними цінами.

Завітайте на відпочинок до Туристичного комплексу «Перший Кордон» - отримайте більше емоцій та повноцінно відновіть власні сили!

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms