Інфо

Пошук на сайті

Неділя, 10 травня 2015 12:45

На "Перший Кордон" завітав Віктор Ющенко з родиною

4-го травня Чигиринщину відвідав екс-президент України Віктор Ющенко.

 

Гостини носили приватний характер, але під час візиту Віктор Андрійович запропонував і підтримав кілька важливих для Черкащини проектів.

Зокрема, в питанні відновлення експозиції музею Т.Г.Шевченка на Тарасовій горі за проектом Василя Кричевського, відзначення 420-річчя від дня народження Богдана Хмельницького на державному рівні, впровадження проекту з проведення науково-пошукових робіт, пов’язаних з історією козацтва та становленням державності українського народу.

На обід екс-президент України та його родина завітали до Туристичного комплексу "Перший Кордон". Віктор Ющенко оглянув територію комплексу, схвально оцінив нашу інфраструктуру та відмітив нашу головну особливість - затишок.

 

Після смачного обіду родина продовжила свою подорож Чигиринщиною.

Враховуючи внесок Президента України (2005 – 2010 р.р.) в розбудову української державності, розвиток українського козацтва, Олександр Черевко, за дорученням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка, вручив Віктору Ющенку ювілейну відзнаку «Холодний Яр».

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms