Новини Чигиринщини

Пошук на сайті

Вівторок, 01 липня 2014 13:46

Чигиринщина підтримує військових на Сході

Наразі в різних регіонах України проходить благодійна акція по збору коштів, продуктів харчування та засобів особистої безпеки для Збройних Сил України. Український народ активно долучився до підтримки своєї армії та добровольців, які знаходяться в зоні дій АТО. Жителі нашого міста також не залишилися байдужими до таких важливих проблем сьогодення, як захист рідної держави.

Розуміючи складність ситуації в країні, громадські активісти міста, депутати районної ради, приватні підприємці, керівники організацій та установ Чигиринщини продовжують збір коштів на підтримку української армії.

Продовжуючи благодійний марафон по збору коштів на придбання необхідної амуніції для воїнів, що знаходяться в зоні АТО, днями в районному Будинку культури зібралася громада Чигиринщини. З присутніми зустрілися учасники делегації, які побували на Луганщині: настоятель храму святих Апостолів Петра і Павла протоієрей Василь Циріль та приватний підприємець Олег Островський. Вони поділились враженнями від побаченого під час поїздки та закликали всіх долучитися до акції.

Зі словами вдячності активістам та волонтерам виступили голова райдержадміністрації Олександр Діскант та голова районної ради Петро Литвин, наголосивши, що «всім нам потрібно об’єднатися заради підтримки наших солдатів-земляків та обороноздатності України в цілому».

Перед присутніми виступили також військовий комісар Олег Тимошенко та голова ветеранської спілки воїнів-афганців Олександр Алєксєєвець.

Жителі міста активно підтримали ініціативу громадських активістів, зібравши необхідні кошти для придбання бронежилетів та на інші потреби, які будуть передані солдатам з Чигиринщини.

 

За повідомленням Чигиринської районної державної адміністрації 

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms