Новини Чигиринщини

Пошук на сайті

Середа, 06 серпня 2014 15:08

Чигиринщина зустрічала учасників мотофестивалю «Дорога на Січ»

З 1 по 3 серпня в Черкасах пройшов байкерський фестиваль «Дорога на Січ», який проводиться на славетній черкаський землі другий рік поспіль і збирає сотні байкерів з України та з-за кордону.

Нинішній мотозліт був пронизаний особливим духом - присвячений темі єдності українців. Шкіряний або джинсовий одяг і темні окуляри - незмінний дрес-код справжніх байкерів. Зважаючи на останні події в Україні, до свого зовнішнього вигляду та оздоблення залізних коней, мотоциклісти додали українську символіку. У програмі фестивалю не лише розваги: байкери облаштували мобільний пункт прийому гуманітарної допомоги для своїх побратимів, які зараз боронять Україну на сході. Для них збирали харчі, медикаменти та гроші.

 

Так званим «цвяхом програми» став мотопробіг за маршрутом Черкаси-Чигирин: 2 серпня гетьманська земля радо зустрічала учасників мотопробігу.

Привітали дорогих гостей краю - «козаків на залізних конях» - хлібом-сіллю та піснями на їх честь.

З вітальними словами звернулися до учасників мотопробігу голова райдержадміністрації Олександр Діскант,04.08.2014 Чигиринщина зустрічала учасників мотофестивалю «Дорога на Січ» міський голова Сергій Тимченко, позаштатний радник голови райдержадміністрації з суспільно-політичних питань Валерій Назаренко, заступник генерального директора Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» Віктор Лазоренко та представники громадськості Богданового краю.

В молитві за Україну та український народ, яку провів настоятель храму святих Апостолів Петра і Павла протоієрей Василь Циріль, згадали всіх борців за незалежність країни, загиблих на Майдані під час Революції Гідності, військовослужбовців в зоні антитерористичної операції,04.08.2014 Чигиринщина зустрічала учасників мотофестивалю «Дорога на Січ» всіх убієнних мирних жителів зі сходу України.

Працівники НІКЗ «Чигирин» провели для гостей краю екскурсію по Резиденції Богдана Хмельницького, а творчі колективи Чигиринщини подарували цікаву святкову програму.

За матеріалами http://www.chigirinrda.org.ua/

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms