Новини Чигиринщини

Пошук на сайті

Середа, 10 травня 2017 12:32

На Черкащині пройдуть туристичні змагання «Залізняк»

20-21 травня вперше на Черкащині в урочищі Холодний Яр стартує весняний туристичний змаг «Залізняк».
 
Основна мета змагань полягає не лише у фізичному вишколі учасників, але й у вихованні шанобливого ставлення до своєї історії та національних героїв, а також ознайомленні зі сторінками історії боротьби у Холодному Яру, — повідомляють організатори.
 
Захід відбуватиметься у формі командних перегонів із орієнтування на місцевості. Учасникам потрібно подолати маршрут 50-80 км у межах контрольного часу, при цьому «зібрати» якомога більше контрольних пунктів (КП). Контрольними пунктами являтимуться історичні та культурні пам’ятки.
 
Захід організовує ГО «ВМР «Національний Альянс», за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.
 
Щоб взяти участь у змаганнях, команда повинна заповнити онлайн-анкету. Після цього команда має сплатити організаційний внесок (до кінця квітня — 50 грн з кожного учасника, з 1 травня — 75 грн).
 
Мінімальна чисельність команди— 2 особи. Максимальна — 6. В команді повинен бути хоча б один повнолітній учасник. Також з міста Черкаси буде організований безкоштовний автобус для учасників змагу.
 
Зголошення можна заповнити до 15 травня

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms