Новини Чигиринщини

Пошук на сайті

Понеділок, 24 липня 2017 10:01

Резиденцію Богдана Хмельницького у Чигирині тепер можна відвідати 3D-туром

Компанія Google разом з Міністерством культури України оцифрували сім музеїв просто неба в різних регіонах країни і створили віртуальний тур ними. Відтепер 3D-туром можна помандрувати і резиденцією Богдана Хмельницького у Чигирині.
 
 
На спеціальному сайті «Музеї України просто неба» можна здійснити віртуальну подорож, дізнатися про історію життя в різних регіонах, а також ознайомитися з народною архітектурою та побутом. 3D-тури музеями доступні в режимі Street View на Картах Google.
 
Віртуальна екскурсія доступна трьома мовами – українською, російською і англійською. 360-градусні панорами дозволяють прогулятися територією музеїв, зазирнути в будинки і ознайомитися з експозиціями.
 
Проект є частиною кампанії «Автентична Україна». До нього увійшли музеї народної архітектури та побуту у Києві (Пирогів), Львові («Шевченківський гай»), Переяслав-Хмельницькому та Ужгороді, Центр народознавства «Мамаєва Слобода» (Київ), Запорізька Січ – заповідник «Хортиця» (Запоріжжя) та резиденція Богдана Хмельницького у Чигирині.У рамках кампанії «Автентична Україна» уже представлені віртуальні тури дерев’яними церквами карпатського регіону, що вважаються світовою спадщиною ЮНЕСКО, і 3D-тур Київським національним академічним театром оперети.

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms