Інфо

Пошук на сайті

П'ятниця, 04 липня 2014 11:22

«Перший Кордон» стає центром велотуризму Чигиринщини

Компактність історичних пам’яток, неймовірна краса степів, долин та густих лісів, можливість випробувати як шосе, так і бездоріжжя – все це робить Чигиринщину дуже привабливою для велотуризму.

На День Конституції до нас в черговий раз завітали наші друзі «Веловуйки» - клуб, що спеціалізується на розробці, організації та проведенні велосипедних турів по Україні та Європі.

Звичайно, Туристичний комплекс «Перший Кордон» став місцем постійної дислокації велотуристів не випадково.

 

По-перше, ми розташовані дуже зручно для велотурів – всі історичні пам’ятки Чигиринщини знаходяться у радіусі 30 км. Також від нас починається Холодний Яр, який за кількістю унікальних археологічних, історичних, наукових об'єктів, а їх тут налічується понад 150 найменувань, займає перше місце в Україні.

По-друге, ми пропонуємо найкращі умови для відпочинку після активного велопробігу – комфортні номери з усіма зручностями, смачну українську кухню, затишні бесідки, відкритий басейн, дитячий та спортивний майданчики.

По-третє, ми завжди дуже уважно ставимося до своїх гостей, враховуємо їх побажання та створюємо всі умови для комфортного відпочинку. В результаті гості після першого відвідування «Першого Кордону» перетворюються у наших друзів. Саме тому «Веловуйки» повернулись до нас в черговий раз і це не остання наша зустріч.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт клубу «Веловуйки» (переглянути) після велотуру по Холодному Яру.

Запрошуємо також всіх інших шанувальників велотуризму на «Перший Кордон» - основну базу велотуристів на Чигиринщині.

Подивіться на карті, де саме ми знаходимось (переглянути).


Наші контакти:
тел.: 0472-5000-72
моб.: 066-873-38-99; 098-623-94-77
e-mail: [email protected]

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms