Інфо

Пошук на сайті

Середа, 11 березня 2015 13:50

Відкрий для себе новий зелений курорт, сповнений духом минулого!

Ми запрошуємо всіх бажаючих відкрити для себе новий зелений курорт, сповнений духом минулого – Чигиринщину! Це - унікальне місце, яке поєднує в собі цілющі властивості природи та визначну історичну спадщину!

 

2015 рік є надскладним для нашої країни. Відновився хиткий мир на сході, який дарує примарну надію на стабільність, проте кожного з нас боляче б’є економічна криза. Ми знаходимось під постійним тягарем буденності і просто необхідно періодично знаходити час та місце для перепочинку, для відновлення моральних та фізичних сил. Та й наші діти повинні мати змогу проводити час з батьками на природі, відпочивати родиною в екологічно чистих місцях. Нині стає все складніше віднайти кошти на відпочинок за кордоном, а український Крим знаходиться в окупації. Тож просто необхідно знаходити нашу вітчизняну альтернативу – якісну та доступну за ціною.

 

Чигиринщина - це місце, де витає непокірний дух козацької вольниці і славних Д. Байди-Вишневецького, Остапа Дашкевича, Богдана Ружинського, Криштофа Косинського, Северина Наливайка, Павлюка, Жмайла, Тараса Трясила, Сулими, Гуні, Богдана Хмельницького, Петра Дорошенка, очільника Коліївщини Максима Залізняка та інших звитяжних захисників України.

Немає нічого ціннішого у cвіті для козака, крім вольної волі, честі та віри православної. Можливість реалізації цих цінностей здавна приваблювала на Чигиринщину мужніх воїнів. Саме тут уперше сформувалася ідея української державності. Й досі цей край трепетно береже свої кращі традиції! Його мешканці здавна стоять на варті волі...

Відвідавши Богдановий край, Ви оглянете середньовічні фортеці, ознайомитеся з експозиціями кращих музеїв України та насолодитеся неймовірними краєвидами і природними багатствами серця України.

Туристичний комплекс «Перший Кордон» дуже гармонійно інстальований в інфраструктуру Чигиринщини.

З одного боку, він розташований на перехресті всіх туристичних маршрутів, що дає можливість правильно планувати своє пересування задля якомога більш ефективного огляду історичних пам’яток краю.

З іншого – він дає можливість повноцінно відпочити як від нових екскурсійних вражень, так і від міської метушні в унікальній атмосфері вікових сосен, які дарують прохолоду та затишок.

Щодо можливостей Комплексу, то ми пропонуємо нашим гостям:

- Готель на 12 номерів з усіма зручностями (ТВ, Wi-Fi, сніданок включений у вартість);

- Кафе-бар з двома залами та великою літньою терасою (українська кухня, комплексні обіди для туристичних груп, мангал-меню, під замовлення ексклюзивні страви з дичини);

- Зал для проведення корпоративних заходів та урочистих подій (конференц-сервіс, проведення банкетів, корпоративів, весіль та інших заходів);

- Відкритий басейн (10 х 5 м);

- Дитячий та спортивний майданчики;

- Сауна;

- Бесідки для відпочинку.

Наші координати:

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області (30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин, через 2 км після повороту на с.Суботів).

Тел.: 068 3-92-92-92

[email protected]

www.cordon.com.ua

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms