Новини Чигиринщини

Пошук на сайті

П'ятниця, 11 вересня 2015 10:20

На Чигиринщині пройде етно-фестиваль «ЕКО життя»

Масштабний етно-фестиваль «ЕКО життя» планують влаштувати у Чигиринському районі Черкаської області 26-27 вересня. У ці дні на хуторі Буда екопоселенці ділитимуться своїм досвідом життя у гармонії з природою з усіма охочими.
 
– Ми прагнемо довести, що життя на землі сім’єю, родом – це класно! Хочемо показати як ми вміємо танцювати, відпочивати, співати, яку продукцію виготовляємо. А ще, звісно, представити відроджені народні ремесла. Загалом під час фестивалю має відбутися близько 15 майстер-класів, – розповіла під час зустрічі учасників Туристичного руху Чигиринщини екопоселенка Тетяна Шишкіна.
 
Гостям фестивалю запропонують спробувати себе у гончарстві, петріківському розписі, виготовленні ляльки-куватки, розписі пташок, виготовленні свічок та мила, різьбі по дереву, валянні з шерсті, плетінні стрічками.  Окрім того екопоселенці радо поділяться секретами виготовлення зелених коктейлів, бездріжджового хліба. Навчатимуть тут і оздоровчому слов’янському масажу, і навіть грі на флейті!
 
– Ми разом розкриємо екологію людини в режимі дня, свідомому харчуванні, душевній гармонізації. Ми пропонуємо живу кухню природи, колективну медитацію під куполом чистого неба на чарівній славетній грушевій горі, різноманітні майстер-класи, хороводи та ігри, екскурсії дрімучими лісами Холодного Яру, – відзначають організатори.
 
Розпочнеться фест 26 вересня об 11 годині на хуторі Буда.
 
Звичайно, базуємося на "Першому Кордоні" ;)

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms