Новини Чигиринщини

Пошук на сайті

Понеділок, 28 листопада 2016 09:25

Зустрічайте Святого Миколая у Чигирині!

Справжня казка ближче, ніж здається... Дива відбуватимуться 17-18 грудня в Резиденції Святого Миколая у першій козацькій столиці - Чигирині!
 
Українські діти зняли казкове відеозапрошення на Фестиваль Святого Миколая, що відбудеться у Чигирині 17-18 грудня, зняли українські діти!
 
До себе у гості малі прихильники Миколая запросили відомих українців: чарівних співачок Тоню Матвієнко та Анжеліку Рудницьку, а також найкращого казкаря Сашка Лірника. Зірки розповіли чому вірять у добродійника, де його зустріти цієї зими та чому варто приїхати на Фестиваль Святого Миколая до Чигирина…
 
– Я точно знаю, що тисячі дорослих знову повірять у диво, адже на Фестивалі вируватиме справжня казка. Повсюди лунатимуть стародавні колядки та щедрівки. Будуть неймовірні розваги у снігових лабіринтах, подарунки. Я з нетерпінням чекаю на зустріч з Миколаєм, – зізналась Тоня Матвієнко.
 
Своїх гостей Святий Миколай прийматиме у казковій Резиденції!
 
– Для чемних діток він здійснить справжнє чудо – навчить їхніх батьків бути веселими маленькими і бешкетниками. Поки батьки будуть вчитися цій поважній справі, діти отримають подарунки, ласощі, забави, козацькі розваги. А коли ж побешкетувати як не в цей день? – розповів Сашко Лірник.
 
Не сумнівається у тому, що на Фестивалі Святого Миколая буде весело всім без вийнятку і Анжеліка Рудницька.
 
– Я точно знаю, що Святий Миколай існує. Я багато років йому допомагаю. І на нашому Фестивалі буде безліч розваг, забав і справжніх див для маленьких героїв, розумників і красунь, – відзначила вона.
 
Малі прихильники Миколая закликали всіх дітей України привезти батьків на Фестиваль до Чигирина!
 

 
Детально про Фестиваль тут

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms