Інфо

Пошук на сайті

Вівторок, 01 грудня 2015 12:27

Туристичний комплекс “Перший Кордон” запрошує на зимовий відпочинок

Зима... Саме час планувати різдвяні канікули або ж просто перепочинок. Звичайно, перше, що спадає на думку – Карпати. Засніжені гірські вершини, ялинки, лижі, санчата... Фантастично привабливо! Проте, сьогодні навіть Карпати для багатьох стали недосяжними з економічної точки зору... На жаль. То ж треба шукати альтернативу – такуж по-зимовому чарівну, але за менші кошти. І ми можемо її вам запропонувати! 
 
Запрошуємо до Туристичного комплексу "Перший Кордон" - найкращого місця для відпочинку на Чигиринщині!
Звичайно, Чигиринщина не настільки гірська ;), проте якісний та комфортний зимовий відпочинок у затишку вікових сосен ми вам гарантуємо!
 
Що ж саме може запропонувати вам Туристичний комплекс „Перший Кордон”?
 
По-перше – економічно вигідний зимовий відпочинок у порівнянні з Карпатами.
Порівняйте самі – ми знаходимось на відстані всього 250 км від Києва (той же самий Буковель знаходиться на відстані близько 700 км), ми поки що залишаємо незмінними  ціни на проживання – від 300,00 грн. за номер з усіма зручностями і сніданком та смачно годуємо стравами української кухні за доступні кошти (борщ український – 23,00 грн. 300 гр., шашлик з ошийку – від 29,00 грн. за 100 гр, картопля по-домашньому з салом – 25,00 грн. за 200 гр.)
 
По-друге, наша інфраструктура надасть вам можливість повноцінно відпочити та насолодитися затишком Холодного Яру. 
Ми знаходимось подалі від міської метушні та маємо все необхідне, щоб ви якісно відпочили взимку. Номери гарно опалюються, є можливість попаритися в сауні, а особливою гордістю нашого комплексу є три зони відпочинку з камінами – в кафе, банкетному залі та у номері „Люкс”. Погодьтеся – приємно провести вечір біля теплого каміну, коли за вікном заметіль...
 
По-третє, наш край компенсує вам відсутність карпатських гір широкими туристичними можливостями. 
Всі історичні пам`ятки знаходяться у радіусі 25 км від нашого Туристичного комплексу. Тож, при бажанні, ви можете відвідати Гетьманську резиденцію Богдана Хмельницького в Чигирині, Іллінську церкву в Суботові, Свято-Троїцький Мотронинський монастир в Мельниках, Дуб Максима Залізняка та багато інших історичних місць, пов`язаних з виникненням української державності. 
 
Отже, якщо у вас буде бажання і час перепочити взимку, завітайте до Чигиринщини – найкращої альтернативи Карпатам. І якщо ви оберете цей цікавий край – чекаємо вас у Туристичному комплексі „Перший Кордон” – найзручнішому та найзатишнішому місці для відпочинку на Чигиринщині.
 
Наші контакти:
моб.: 066-873-38-99; 098-623-94-77

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms