Інфо

Пошук на сайті

Вівторок, 26 лютого 2019 23:16

Весна на "Першому Кордоні"

Друзі!
На порозі - весна. Незабаром усе навколо забуяє рясним цвітом, природа прокинеться і подарує нам чудові відчуття оновлення, чистоти та радості.
Особливо приємно бачити цей процес безпосередньо перебуваючи на природі, подалі від забруднених та галасливих міст. І ми запрошуємо вас навесні завітати на Чигиринщину - місце сили з надзвичайно красивими ландшафтами, з багатою історією, містичне, загадкове. Зокрема, відвідати Холодний Яр, який за кількістю унікальних археологічних, історичних та наукових об’єктів займає перше місце в Україні.
Холодний Яр - урочище площею майже 7 тис. гектарів – реліктовий лісовий масив з багатьма балками, пагорбами, струмками та джерелами.
На його території зростає 46 видів дерев, 48 видів кущів та 150 видів трав’янистих рослин, чимало з яких занесені до Червоної книги України.
Природа та ландшафти радують око з ранньої весни, від початку цвітіння підсніжників, і до часу, коли ліси наповнюють осінні барви.
До речі, тут росте підсніжник складчастий, який в Україні зустрічається тільки в Криму і у нас, в Холодному Ярі.
Звичайно, під час подорожі запрошуємо Вас зупинитися на "Першому Кордоні" - місці, де ви зможете чудово відпочити і бути в самому епіцентрі пробудження природи. Адже ми знаходимося в лісі, серед вікових сосен. І, звичайно, ми надамо Вам найкомфортніші умови для відпочинку серед усіх можливих варіантів на Чигиринщині!
 
Бронюйте номери завчасно!
068 3-92-92-92

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms