Інфо

Пошук на сайті

П'ятниця, 01 грудня 2017 11:12

Зима на Чигиринщині

Шановні друзі!
 
Зима - чудова пора для активного відпочинку на природі. Катання на лижах та санчатах, зимова риболовля, ігри у сніжки та створення кумедних сніговиків...
Особливо ці усі зимові розваги є цінними, коли після проведеного на морозі часу можна комфортно розміститися у теплому та затишному помешканні, посидіти біля каміну за чашкою запашного чаю та насолодитися тишою та красою зимового лісу. Казка, скажете Ви... Так, відповімо ми! 
І ми запрошуємо Вас у цю казку - на відпочинок у наш комплекс "Перший Кордон"!
Хто був, той знає, що ми говоримо правду. Хто не був, той може на власні очі переконатися, якими магічними властивостями наповнене це місце!
Окрім чудового відпочинку на природі, Ви також матимете змогу ознайомитися з історичними пам`ятками Чигиринщини - місцем, де зароджувалося козацтво!
 
Чекаємо вас у Туристичному комплексі „Перший Кордон” – найзручнішому та найзатишнішому місці для зимового відпочинку на Чигиринщині. 
 
Наші контакти:
моб.: 068 3-92-92-92
 
www.cordon.com.ua

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms