Інфо

Пошук на сайті

Вівторок, 08 листопада 2016 13:52

Зимова Чигиринщина як альтернатива Карпатам

Зимові Карпати - чарівні. Засніжені гірські вершини, ялинки, лижі, санчата... Проте, зимові Карпати - задоволення досить дороге. І якщо ви все ж таки вирішили подорожувати або відпочити взимку - запрошуємо до Чигиринщини як більш доступної альтернативи Карпатам!
Звичайно, Чигиринщина не настільки гірська ;), проте якісний та комфортний зимовий відпочинок у затишку вікових сосен Туристичного Комплексу "Перший Кордон" ми вам гарантуємо!
Що ж саме може запропонувати вам Туристичний комплекс „Перший Кордон”?
 
По-перше – економічно вигідний зимовий відпочинок у порівнянні з Карпатами.
Порівняйте самі – ми знаходимось на відстані всього 250 км від Києва (той же самий Буковель знаходиться на відстані близько 700 км), ми поки що залишаємо незмінними  ціни на проживання – від 400,00 грн. за номер з усіма зручностями і сніданком та смачно годуємо стравами української кухні за доступні кошти.
 
По-друге, наша інфраструктура надасть вам можливість повноцінно відпочити та насолодитися затишком Холодного Яру. 
Ми знаходимось подалі від міської метушні та маємо все необхідне, щоб ви якісно відпочили взимку. Номери гарно опалюються, є можливість попаритися в сауні, а особливою гордістю нашого комплексу є три зони відпочинку з камінами – в кафе, банкетному залі та у номері „Люкс”. Погодьтеся – приємно провести вечір біля теплого каміну, коли за вікном заметіль...
 
По-третє, наш край компенсує вам відсутність карпатських гір широкими туристичними можливостями. 
Всі історичні пам`ятки знаходяться у радіусі 25 км від нашого Туристичного комплексу. Тож, при бажанні, ви можете відвідати Гетьманську резиденцію Богдана Хмельницького в Чигирині, Іллінську церкву в Суботові, Свято-Троїцький Мотронинський монастир в Мельниках, Дуб Максима Залізняка та багато інших історичних місць, пов`язаних з виникненням української державності. 
 
Отже, якщо у вас буде бажання і час перепочити взимку, завітайте до Чигиринщини – найкращої альтернативи Карпатам. І якщо ви оберете цей цікавий край – чекаємо вас у Туристичному комплексі „Перший Кордон” – найзручнішому та найзатишнішому місці для зимового відпочинку на Чигиринщині.
 
Наші контакти:
моб.: 066-873-38-99; 098-623-94-77

Наші контакти

Адреса

с. Медведівка Чигиринського району Черкаської області

Координати

30 км від м.Черкаси або 28 км від м.Чигирин (на карті)

Телефон

068 3-92-92-92

Зв'язатися

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms